„Stăruiți în dragostea frățească.” Evrei 13:1

Este motto-ul bisericii noastre, pentru că dragostea este mărturia care aduce dezvoltare bisericii și o bună funcționare a trupului lui Hristos. Suntem o biserică mică din punct de vedere al membralității, însă avem viziune și pasiune pentru câștigarea generației noastre. Pe lângă membrii adunării, la programele de duminică se adaugă între 8-10 oameni care sunt interesați de a-l cunoaște pe Dumnezeu.

Biserica desășoară întâlniri pentru copii în fiecare sâmbătă. La aceste întâlniri participă în jur de 30-35 de copii. Programul conține lecții biblice (ex: Viața Domnului Isus, patriarhii Bibliei, lecții misionare), cântece, jocuri, memorarea Scripturii etc.

Avem și programe cu tinerii, adolescenți; aceste întâlniri au ca scop legarea prieteniilor, relaționare la nivel de grup dar și individual, studii (ex: Cine este Dumnezeu? Studierea Scripturii cu întrebări pe baza a ceea ce am citit, ieșiri în aer liber, jocuri, ieșiri la alte biserici, întâlniri cu alți tineri, activități sportive, etc).

În fiecare joi avem un timp de rugăciune cu biserica. Ne rugăm și pentru tineri, și pentru un sat din apropiere, Celacer, unde de aproape jumătate de an mergem în evanghelizare. Viziunea noastră este să plantăm o biserică și să facem ucenici în acel sat.

Biserica Creștină Penticostală „Speranța” Viișoara
Adresa: Str. Crîngului, nr 274. Com. Cobadin, sat Viișoara, jud. Constanța