Fam. Sas Tobias și AdinaPrezbiter, Sas Tobias & Adina

Tobias și Adina s-au mutat din zona de nord-vest a României pentru a sluji în zona Medgidiei. Amândoi sunt absolvenți ai Institutului Teologic Penticostal din București.
Tobias coordonează lucrarea grupelor mici și partea administrativă a Bisericii Betleem. De asemenea, slujește bisericile din Satu Nou și Mircea Vodă.
Adina lucrează împreună cu femeile și cu copii, iar din anul 2017 a început implementarea unui nou proiect, deschiderea unei școli creștine în orașul Medgidia.
Împreună, sunt părinții a două fete: Sofia și Aletea.


DSC_3032Prezbiter, Roman Vasile & Maria

Vasile Roman este unul dintre fondatorii bisreicii din Medgidia. A fost ordinat ca prezbiter în anul 1999 și de atunci a fost implicat în Medgidia, în plantare de biserici, conducere și alte domenii de slujire practică. Ca tată al unei familii numeroase, împreună cu soția sa Maria și-a crescut copiii pentru a se dedica slujirii Domnului în multe feluri.


CindyCindy Getchman, coordonator activități sociale

Cindy a renunțat la un post administrativ din cadrul unui spital din SUA și a venit în România pentru a investi în viața celor mai neglijați și marginalizați. Din anul 2010 este în România și lucrează cu copii romi și turci. Ea a dezvoltat Centrul Comunitar, un program pentru copii, unde copiii primesc educație, hrană, consiliere și reintegrare în societate.


pastor, Mircea și Ana Dăscălescu

Mircea și Ana au locuit în SUA în ultimii 30 de ani, după care Dumnezeu i-a chemat să lucreze în Dobrogea. Au acceptat o provocare foarte dificilă, și anume plantarea unei biserici într-un oraș izolat din sudul județului, pe granița cu Bulgaria, Băneasa. Au început între timp să slujească și în alte localități unde Dumnezeu a deschis uși pentru lucrare. În 2016 au construit un centru din care se vor coordona viitoarele proiecte de plantare de biserici din sudul județului Constanța.


Diacon, Ghiță și Adelina Turcu

Ghiță și Adelina s-au căsătorit în 2018, iar din 2019 s-au mutat în Medgidia. Ghiță este absolvent al Institutului Teologic Penticosal din București, iar Adelina este absolventă a CRST. Ei slujesc în comuna Peștera și în satul Ivrinezu, unde au dorință să planteze o biserică.
Ghiță este și coodonatorul Departamentului de Închinare al Bisericii Betleem.


Diacon, Alex și Alexandra Capverde

Absolvenți ai ITP, respectiv CRST, această familie este implicată în slujirea din localitatea Cobadin, precum și în plantarea unei noi biserici în Deleni. Alex este născut în Cobadin și Dumnezeu l-a chemat în lucrare de când era foarte tânăr, iar acum a început psatorația bisericii din satul natal.


DSC_3019Diacon, Grădinaru Gore & Iuliana

Gore și Iuliana au împreună 7 copii. Gore este liderul biserici din Tortomanu, o biserică din zona de nord, la 10 km distanță de Medgidia. Biserica din Tortoman a început în anul 2017 un centru social asemănător celui din Medgidia. De asemenea, Biserica din Tortoman a început să planteze o nouă biserică în localitatea Siliștea, un sat foarte arid și împotrivitor, dar în care credem că Dumnezeu va face să strălucească lumina Cuvântul Său.


DSC_3035Diacon, Uță Solomon și Irina

Diaconul bisericii Emanuel din Cuza Vodă și a filialei Harul din satul Nisipari, ambele sate avânt o populație romă de aproximativ 65%. Este căsătorit cu Irina, manager al editurii creștine Succeed Publishing.


DSC_2949Dobre Luminita, coordonator departament copii

Dobre Luminita coordonează lucrarea cu copiii din Medgidia și ajută echipa de închinare. Ea este implicată în lucrarea din Izvoru Mare, o biserică fiică implicată în prezent în plantarea unei noi biserici în satul Pietreni. În 2004 a absolvit scola de misiune Team Action din Arad si de atunci slujește în sudul țării. Luminita este căsătorită cu Dobre Dobre.


DSC_2905Andrei Cătană

Andrei este un proaspăt absolvet al Centrului Român pentru Studii Transculturale din Agigea. Inima sa bate pentru evanghelizare și el s-a dedicat slujirii în zonă alături de bisericile și echipele care plantează biserici.


Costel și Elena Arete

Arete Costel și Elena, slujitori în localitatea Viișoara. Familia lor este binecuvântată cu 2 copii, Sebastian și în curând cel de al doilea copilaș, o fetiță, Rut. Locuiesc în satul Viișoara de 3 ani de zile, timp în care s-au dedidcat din toată inima slujirii. Costel și Elena studiază la Centrul Român pentru Studii Transculturale din Agigea. Dorința lor este să rămână în acest sat, slujind cu toată dăruirea ,sub călăuzirea Duhului Sfânt.


Ana și Ștefan Opriș

Ana și Ștefan vin din nord estul țării, fiind chemați de Dumnezeu să lucreze ca plantatori de biserici. Au absolvit împreună Centrul Român pentru Studii Transculturale și după o perioadă de slujire în biserica turcă din Medgidia, în 2016 s-au mutat în Băneasa, alăturându-se familiei Dăscălescu pentru plantarea bisericii din acest oraș.


Coco și F.S.

Coco și soțul ei, un convertit din rândurile musulmanilor, lucrează cu refugiații dintr-o țară europeană.


Cristian și Estera Cazacu

Sunt o familie nouă care s-a alăturat echipei noastre. Cristian s-a născut în Piatra Neamț, dar de mic copil a locuit în Torino până când a mers la Institutul Teologic Penticostal din București. În timpul studenției au vizitat zona și au primit chemarea din partea lui Dumnezeu să se implice în Dobrogea. Estera este studentă la medicină și va finaliza cursurile în 2021.