DSC_3138Pastor, Vasilică Croitor & Mihaela

Născut în nordul țării, pastorul Vasilică s-a mutat pe un câmp de misiune din interiorul României, în anul 1997, după ce a absolvit Institutul Teologic Penticostal din București.
Împreună cu alți 4 lideri din România a fondat APME, Agenția Penticostală de Misiune Externă din România, o organizație aflată în plină dezvoltare, care a trimis peste 60 de misionari pe termen lung în alte națiuni.
De-a lungul anilor de slujire a călătorit în diverse națiuni din Asia, Africa și America, promovând misiunea externă.
Din 2014 Vasilică este președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța, o comunitate alcătuită din 4 județe: Constanța, Galați, Brăila și Tulcea.
Vasilică este un autor și un editor care a publicat aproximativ 100 de cărți sub egida Editurii Succeed Publishing. Cartea sa, Răscumpărarea memoriei, Cultul Penticostal în Perioada Comunistă a fost publicată în anul 2010.
Împreună cu soția sa, Mihaela, au 3 copii: Denisa (17 ani), Beniamin (15) și Miriam (6). Hobby: cititul, tenisul, limbile străine.


DSC_3048Pastor, Flaviu Coman & Lidia

Flaviu slujește în echipa pastorală a Bisericii Betleem. El s-a alăturat echipei în 1999, în perioada în care era student la Institutul Teologic Penticostal din București. Acolo a cunoscut-o pe Lidia, care era de asemenea studentă și s-au căsătorit în anul 2000. Flaviu și Lidia au trei copii, Aida, Alicia și Elias.
Flaviu este un lider de închinare înzestrat și a contribuit la formarea spirituală a multor tineri. El coordonează local și regional lucrarea cu tinerii în cadrul Comunității Regionale Penticostale Constanța.
Printre alte responsabilități, este implicat în coordonarea proiectului Vital, o lucare printre tinerii din România. În anul 2016 a absolvit cursurile de Master în teologie la ITB București.