Școala de afaceri FOCUS BUSINESS SCHOOL s-a redeschis la Medgidia pe 2 Februarie 2019. Detalii pentru înscriere AICI.

Focus Business School este un curs de antreprenoriat bazat pe valori creștine, înființat în 2008 în Yangon, Birmania, de către Marco Strömberg. Cursul conține 48 de lecții și acoperă subiecte practice, precum: „Echilibrul finanțelor personale”, „Cum să vă pregătiți și să conduceți o afacere” și „Cum să trăiți cu valori biblice și etică în viața de afaceri”.

Predarea este simplă și practică. Cursul este adaptat în special celor care nu au început încă o afacere. Dar și cei care au început deja o afacere vor realiza un progres remarcabil în activitatea lor.

Ținta cursului este consolidarea încrederii și curajului de a deschide o afacere și impulsionarea pentru a crea locuri de muncă în zonele defavorizate. Ne bucurăm să ajutăm mai ales grupuri cu provocări sociale și venituri scăzute.

375592_10151725341998336_1869086035_n.jpg

În România, Focus Business School este administrată de către Fundației Star of Hope din Iași. Președintele internațional al Fundației Star of Hope este domnul Lennart Eriksson, un bun prieten al României, decorat de președintele României cu Ordinul Steaua României pentru serviciile aduse țării noastre. Coordonator Focus Business School pentru România este doamna Aurora Vatamaniuc,președintele Star of Hope Romania.

Cursul FBS este prezent deja în multe țări, de pe toate continentele. Pentru mai multe detalii, vezi situl internațional al Focus Business School International.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *