Echipa pastorală

Vasilică Croitor

Pastor coordonator

Biografie

Născut în nordul țării, pastorul Vasilică s-a mutat în Medgidia în anul 1997, după ce a absolvit Institutul Teologic Penticostal din București, punând astfel bazele unui centru de evanghelizare pentru o zonă extinsă din Dobrogea.

Împreună cu alți 4 lideri din România a fondat APME, Agenția Penticostală de Misiune Externă din România, o organizație aflată în plină dezvoltare, care a trimis peste 75 de misionari pe termen lung în alte națiuni.

Mai mult

De-a lungul anilor de slujire a călătorit în diverse națiuni din Asia, Africa și America, promovând misiunea externă.
Între 2014-2018 a fost președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța, o comunitate alcătuită din 4 județe: Constanța, Galați, Brăila și Tulcea.

Din anul 2018 este membru în bordul Alianței pentru Răspândirea Evangheliei Acasă (AREA), o mișcare de plantare de biserici în contextul românesc.

Vasilică este un autor și un editor care a publicat peste 100 de cărți sub egida Editurii Succeed Publishing. Prima sa carte, Răscumpărarea memoriei, Cultul Penticostal în Perioada Comunistă a fost publicată în anul 2010.

Împreună cu soția sa, Mihaela, au 3 copii: Denisa (20 ani), Beniamin (18) și Miriam (9). Hobby: cititul, tenisul, limbile străine.

Flaviu Coman

Pastor 

Biografie

Născut într-o familie numeroasă cu 11 copii, din orașul Petroșani, Flaviu dobândește pasiunea pentru Hristos încă de mic, fiind îndrumat și inspirat de părinții lui, pe care îi consideră repere morale vrednice de urmat.

În anul 1999, în urma unei chemări clare din partea Domnului, se mută în Medgidia, fiind provocat de numărul mic de creștini evanghelici din Dobrogea.

Mai mult

Pasionat de Hristos și de modelul Lui de a face ucenici, investește cu consecvență în trei  domenii: ucenicia, lucrarea cu tinerii și plantarea de biserici.

În anul 2000 obține licența în teologie la ITP București, în 2007 devine absolvent al „Worship Academy”, Constanța, iar în 2016 finalizeaza masterul in Teologie la FTB București, Universitatea București.

Este președintele organizației de tineret Vital 10/10, membru fondator al ProLider, membru in bordul de conducere al CRST și membru al bordului de conducere a CRPC , fiind de asemenea și coordonatorul departamentului de tineret al acesteia.

Din 2001 Flaviu este căsătorit cu Lidia, având împreună patru copii: Aida, Alicia, Elias și Evie. Hobby: înot, ping-pong.

Comitetul Bisericii Betleem

Tobias Sas

Staff Manager

Vasile Roman

Grija pastorală

Ghiță Turcu

Lider de închinare