Ucraina – ajutor de urgență

,

Biserica noastră, împreună cu partenerii ei, s-a implicat în multe aspecte practice pentru a ușura povara celor greu încercați în urma războiului din Ucraina. Dumnezeu ne-a ajutat să trimitem zeci de tone de alimente, produse sanitare și medicale, îmbrăcăminte, generatoare și alte produse necesare în aceste condiții dificile. Vă mulțumim celor care ați contribuit cu dragoste și ați arătat multă deschidere:

  • Găzduim grupuri de refugiați, pe care le ajutăm cu dragoste în toate privințele.
  • Cu microbuzul bisericii am transportat refugiați din Chișinău spre București.
  • Am trimis în Ucraina multe microbuze încărcate cu alimente și medicamente pentru oamenii care trăiesc în condiții dificile în Ucraina. Aceste resurse ajung în proporție de 90% chiar pe linia frontului. Continuăm să trimitem în fiecare săptămână între 2 și 5 microbuze cu produse esențiale.
  • Am organizat o întâlnire de rugăciune în fața Consulatului Federației Ruse de la Constanța. A fost o ocazie de a transmite că biserica este împotriva războiului și a agresiunii de orice fel. Rugăciunea noastră a fost citită în limbile română, engleză, ucraineană și rusă.
  • Am organizat suport practic pentru cei care sunt în tranzit și i-am pus în legătură cu credincioșii care gestionează diverse centre pentru refugiați din România sau din străinătate.
  • Am tipărit flyere și afișe în limba română și ucraineană cu informații împotriva traficului de persoane, care au fost amplasate de către organele abilitate în puncte de trecere a frontierei.
  • Suntem în curs de înființare a unei biserici de limbă ucraineană în orașul Constanța.

Poți ajuta și tu:

DONEAZĂ AICI

DONEAZĂ

Aptitudini

Postat pe

martie 24, 2022

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.